Jonge Harten Express

Jonge Harten biedt ook dit jaar weer een bijzondere mogelijkheid: De Jonge Harten Express! Speciaal voor groepen jongeren die verder van Groningen wonen regelt Jonge Harten vervoer tegen een gereduceerd tarief. De Jonge Harten Express brengt leerlingen naar een voorstellingnaar keuze en na afloop zetten we hennatuurlijk weer bij school af.

Voor meer informatie en opgave neem je contact op met: ERIN STEL > erin@jongeharten.nl

Jonge Harten op Reis

Voor sommige scholen is het lastig om het Jonge Harten Theaterfestival te bezoeken, vanwege de grote afstand of de lange reistijd. Daarom organiseert Jonge Harten voorstellingen in theaters buiten Groningen onder de noemer Jonge Harten op Reis. Dit jaar zijn er tijdens Jonge Harten voorstellingen geprogrammeerd in Veendam en Delfzijl.

Interesse om een voorstelling in de provincie te bezoeken? Of volgend jaar ook een Jonge Harten op Reis editie in eigen buurt? Neem dan contact op met: ERIN STEL > erin@jongeharten.nl

Ons festivalhart

Dit is het hart en de ontmoetingsplek van het festival. Voer hier een goed gesprek onder het genot van een drankje. Ook kun je hier met al je festivalvragen terecht bij het infopunt en kun je kaarten kopen bij de kassa. Het Festivalhart zit aan de Oosterstraat 13a.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!