FIELD programma overzicht - Jonge Harten

Ben jij een jonge maker? Ben je bijna afgestudeerd of ben je net begonnen in het werkveld? Of ben je enorm geïnteresseerd in het makerschap? Kom dan op 20 en 21 november naar de FIELDdagen van Jonge Harten.

Deze FIELD dagen staan in het teken van: ontmoeten, deelnemen en kijken. Binnen de FIELDdagen hebben we verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen, namelijk: FIELD L en FIELD XL. Zo kun je zelf kiezen wat het beste bij je past. Bekijk alle onderdelen in ons programmaoverzicht.

ONTMOETEN

De ontmoeting vindt plaats via begeleidde gesprekken. Op maandag gaan jonge makers met elkaar en met Jonge Harten in gesprek over het werkveld, wat kom je tegen, hoe start je, waar loop je tegenaan. Er is ruimte voor ontmoeting, nieuwsgierigheid en herkenning. Op dinsdag kunnen jonge makers in gesprek met experts uit het werkveld. We bieden een zo breed mogelijk scala aan experts aan, van makers, regisseurs, schrijvers, (creatief) producenten, zakelijk leiders, curatoren, en programmeurs, etc. Deze gesprekken zitten zowel in het FIELD L als FIELD XL pakket.

DEELNEMEN

Ook kun je je deelnemen aan masterclasses. Er zijn 7 verschillende masterclasses. De masterclass van De Dansers, een spoken word masterclass van Cissy Joan, een filmmasterclass door NakedHearts Film, een masterclass over het theatermaken met non-professionalseen netwerk masterclass, een masterclass van BonteHond en een 2daagse masterclass van moOn ProductionsWil je meedoen aan een masterclass? De tickets voor deelname aan een masterclass zijn los te bestellen. 

KIJKEN

Het laatste doel van FIELD is gezamenlijk kijken naar theater. We hebben verschillende voorstellingen geprogrammeerd die passen bij FIELD. Het kijk onderdeel zit zowel in FIELD L als FIELD XL.

TICKETS

We bieden drie verschillende soorten tickets aan. Alle tickets bevatten sowieso deelname aan de gesprekken en het kijken van voorstellingen. Daarnaast heeft het FIELD L en XL pakket ook een masterclass.

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble