FIELD programma overzicht - Jonge Harten

Ben jij een jonge maker? Ben je bijna afgestudeerd of ben je net begonnen in het werkveld? Of ben je enorm geïnteresseerd in het makerschap? Kom dan op 21 en 22 november naar de FIELDdagen van Jonge Harten.

Deze FIELD dagen staan in het teken van: ontmoeten, deelnemen en kijken. Binnen de FIELDdagen hebben we verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen, namelijk: FIELD, FIELD L en FIELD XL. Zo kun je zelf kiezen wat het beste bij je past.

ONTMOETEN

De ontmoeting vindt plaats via begeleidde gesprekken. Op maandag gaan jonge makers met elkaar en met Jonge Harten in gesprek over het werkveld, wat kom je tegen, hoe start je, waar loop je tegenaan. Er is ruimte voor ontmoeting, nieuwsgierigheid en herkenning. Op dinsdag kunnen jonge makers in gesprek met experts uit het werkveld. We bieden een zo breed mogelijk scala aan experts aan, van makers, regisseurs, schrijvers, (creatief) producenten, zakelijk leiders, curatoren, en programmeurs, etc. Deze gesprekken zitten zowel in het FIELD, FIELD L als FIELD XL pakket.

DEELNEMEN

Als FIELDdeelnemer kun je bij het L en het XL pakket deelnemen aan masterclasses. Je kiest voor één van drie masterclasses. Er worden masterclasses gegeven door onze centrale makers Mohammed Yusuf Boss, en Alexandra Broeder, en een derde die zich meer zal richten op de zakelijke kant van het maken.

KIJKEN

Het laatste doel van FIELD is gezamenlijk kijken naar theater. We hebben verschillende voorstellingen geprogrammeerd die passen bij FIELD. Het kijk onderdeel zit zowel in FIELD, FIELD L als FIELD XL.

TICKETS

We bieden drie verschillende soorten tickets aan. Alle tickets bevatten sowieso deelname aan de gesprekken en het kijken van voorstellingen. Daarnaast heeft het FIELD L en XL pakket ook een masterclass.

Jonge Harten 2023

Jonge Harten 2023 Will be from 17th - 25th of November.

Stay with the trouble