Kaartverkoop

In 2021 is Jonge Harten van 19 t/m 27 november. De kaartverkoop start rond oktober 2021.

FESTIVALTICKETS

Natuurlijk kun je voor elke voorstelling bij Jonge Harten los een kaartje kopen. Maar vind jij het moeilijk om een keuze te maken uit alle voorstellingen? KEUZESTRESS! Wij hebben de oplossing! Ga voor een Festivalticket. Met een Festivalticket kun je verschillende voorstellingen gedurende het hele festival zien voor een heel lekker prijsje! Je kunt kiezen uit light (enthousiasteling), medium (fan) en bold (de diehard theaterfan!).

HOE WERKT DAT?!
Je kiest van te voren de voorstellingen uit waar je heen wilt. Deze voorstellingen kunnen op dezelfde dag zijn maar ook op verschillende dagen plaatsvinden. Kijk wel even goed naar de begin- en eindtijden van een voorstelling, zodat je zeker weet of ze gecombineerd kunnen worden.

Een Festivalticket is persoonsgebonden, je kan per aangeschaft Festivalticket één ticket per voorstelling boeken. De voorstelling in De Oosterpoort is niet te bezoeken met een Festivalticket.

👇 Klik hier👇 👇 Klik hier👇 👇 Klik hier👇

Festivalticket Light (€ 15/ € 20 (>29 jaar))
3 voorstellingen tijdens Jonge Harten.

Festivalticket medium (€ 27,50/ € 32,50 (>29 jaar))
6 voorstellingen tijdens Jonge Harten.

Festivalticket bold (€ 40/€ 45 (>29 jaar))
9 voorstellingen tijdens Jonge Harten.

👆 Klik hier 👆👆 Klik hier 👆 👆 Klik hier 👆

KASSA
Kaarten voor het Jonge Harten Theaterfestival (uitsluitend e-tickets) zijn te koop via www.jongeharten.nl. Tijdens het festival kun je hiervoor ook terecht bij onze infobalie op de Vismarkt. Je kunt je ticket laten scannen vanaf je smartphone of uitprinten. Bijna alle voorstellingen op Jonge Harten hebben een speciale prijs voor bezoekers t/m 29 jaar.

Contact
Voor specifieke vragen over de kaartverkoop, e-tickets en bestellingen kun je een mail sturen naar tickets@jongeharten.nl. Je krijgt natuurlijk zo snel mogelijk antwoord op je vraag! Tijdens het festival kun je ook tussen 15:00 en 22:00 bellen naar 06 19 13 34 69. Voor alle andere vragen kun je een mailtje sturen naar info@jongeharten.nl of een berichtje achterlaten op onze social media.

Retourneren
Gekochte kaarten kunnen tot 24 uur voor de voorstelling geruild worden via tickets@jongeharten.nl of via 06 19 13 34 69. Vermeld hierbij duidelijk om welke voorstelling het gaat en waar je ze voor wilt ruilen. Deze regels gelden helaas niet voor Festivaltickets.

Toegankelijkheid 
Het programma van Jonge Harten vindt plaats op verschillende locaties verspreid over de stad. We doen ons best om er voor te zorgen dat zo veel mogelijk locaties toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. Dit kunnen we helaas niet altijd garanderen. Twijfel je of een locatie voor jou toegankelijk is? Stuur dan een mail naar info@jongeharten.nl of bel ons op 050-7370207.

Jonge Harten Goes Intimate

Een intiemere editie dan je van Jonge Harten gewend bent. Vanaf nu hebben we samen nog meer oog voor details, reflectie en voor verbinding. Nog meer oog voor iedereen in het bijzonder. Nog meer oog voor intimiteit op afstand.

Intiem? wat is dat?!