Kaartverkoop Jonge Harten Theaterfestival Groningen 2022

Kaartverkoop

In 2022 is Jonge Harten van 18 t/m 26 november.

KASSA


Kaarten voor het Jonge Harten Theaterfestival (uitsluitend e-tickets) zijn te koop via www.jongeharten.nl. Tijdens het festival kun je hiervoor ook terecht bij onze infobalie in het festivalhart. Je kunt je ticket laten scannen vanaf je smartphone of uitprinten. Bijna alle voorstellingen op Jonge Harten hebben een speciale prijs voor bezoekers t/m 29 jaar.

Contact
Voor specifieke vragen over de kaartverkoop, e-tickets en bestellingen kun je een mail sturen naar tickets@jongeharten.nl. Je krijgt natuurlijk zo snel mogelijk antwoord op je vraag! Tijdens het festival kun je ook tussen 15:00 en 22:00 bellen naar 06 53 29 21 08. Voor alle andere vragen kun je een mailtje sturen naar info@jongeharten.nl of een berichtje achterlaten op onze social media.

Retourneren
Gekochte kaarten kunnen tot 24 uur voor de voorstelling geruild worden via tickets@jongeharten.nl of via 06 16 70 53 47. Vermeld hierbij duidelijk om welke voorstelling het gaat en waar je ze voor wilt ruilen.

Betalen 
Online kun je met een Nederlandse bankpas via Ideal betalen, heb je geen Nederlandse bankpas? Stuur dan een mailtje naar tickets@jongeharten.nl. We kunnen dan kaarten voor je reserveren die je in het Festivalhart kunt afhalen. Ook kun je met een podiumcadeaukaart betalen, let op: deze kun je pas aanklikken als je al op betalen hebt gedrukt, dus vrij laat in het aankoopproces.

Geef een toegift!
Koop en kaartje voor een ander! Voor € 10 kun je een extra kaartje kopen voor iemand die graag een Jonge Harten voorstelling zou bezoeken, maar niet de financiële mogelijkheden heeft. Samen met Stichting Quiet Groningen zorgen we ervoor dat jouw extra kaartje goed terecht komt. Samen armoede verzachten door elkaar te versterken is de missie van Quiet Groningen. Door  mensen in armoede te verbinden (Members) aan bedrijven (Sponsoren) en particulieren (Supporters) in de regio, zorgen zij dat iedereen meetelt en ertoe doet. Nadat je je eigen kaartje hebt gekocht voor Jonge Harten, heb je de mogelijkheid om een Geef een toegift kaartje te kopen.

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble