FIELD programma op Jonge Harten - Jonge Harten

FIELD programma op Jonge Harten

Ons FIELD programma is een programmalijn speciaal gemaakt voor jonge makers. Bij ons zijn jonge makers makers die autodidact (zelfstudie) zijn, bijna afgestudeerd zijn of net zijn begonnen in het werkveld. Maar ook mensen die om een andere reden enorm geïnteresseerd zijn in het makerschap. Het FIELD programma vindt plaats op 22 en 23 november en staan in het teken van: deelnemen, ontmoeten en kijken.

DEELNEMEN in een MASTERCLASS

Tijdens FIELD kun je deelnemen aan masterclasses. Er zijn 5 verschillende masterclasses:

Wil je meedoen aan een masterclass? De tickets voor deelname aan een masterclass zijn los te bestellen.

ONTMOETEN bij de FIELD TALK

Op zaterdag nodigen we je uit om samen met ons te reflecteren wat essentieel is voor de toekomst van theater(festivals) tijdens de FIELD TALK. In tijden van bezuinigingen en verminderde ontwikkelingsmogelijkheden voor jonge theatermakers, is het cruciaal om in gesprek te gaan over de toekomst van ons vak. Hoe zorgen we ervoor dat nieuwe talenten blijven ontdekken, ontwikkelen en creëren, zelfs met beperkte middelen? Doe mee aan deze belangrijke dialoog met vertegenwoordigers uit het werkveld.

KIJKEN naar verschillende VOORSTELLINGEN

Het laatste doel van FIELD is gezamenlijk kijken naar theater en een nagesprek. We hebben verschillende voorstellingen geprogrammeerd die passen bij FIELD.

Op vrijdag 22 november:

Op zaterdag 23 november:

Kaarten voor de TALK en voorstellingen kan je los bestellen door de klikken op de links.

 

Heb je vragen over dit programma? Neem contact op via info@jongeharten.nl.