FIELD programma op Jonge Harten - Jonge Harten

FIELD programma op Jonge Harten

Ons FIELD programma is een programmalijn speciaal gemaakt voor jonge makers. Bij ons zijn jonge makers makers die autodidact zijn, bijna afgestudeerd zijn of net zijn begonnen in het werkveld. Maar ook mensen die om een andere reden enorm geïnteresseerd zijn in het makerschap. Het FIELD programma vindt plaats op 20 en 21 november en staan in het teken van: deelnemen, ontmoeten en kijken.

DEELNEMEN doe je tijdens FIELD in een MASTERCLASS

Tijdens FIELD kun je deelnemen aan masterclasses. Er zijn 5 verschillende masterclasses. De dans masterclass van De Dansers, een spoken word masterclass van Cissy Joan, een netwerk masterclass, een theatermasterclass van BonteHond en een 2daagse masterclass vol zang, dans en theater van moOn Productions. Wil je meedoen aan een masterclass? De tickets voor deelname aan een masterclass zijn los te bestellen.

ONTMOETEN doe je tijdens FIELD in de TALK

Op maandag en dinsdag kun je als jonge maker met elkaar, en met experts en organisatoren uit de sector, in gesprek over de status en werkwijze in het werkveld. Er is ruimte voor ontmoeting, nieuwsgierigheid en herkenning. We bieden een zo breed mogelijk scala aan experts aan. Van makers, regisseurs, schrijvers, (creatief) producenten, zakelijk leiders, curatoren en programmeurs. Op beide dagen zullen andere experts aanwezig zijn.

KIJKEN kun je tijdens FIELD naar verschillende VOORSTELLINGEN

Het laatste doel van FIELD is gezamenlijk kijken naar theater en een nagesprek. We hebben verschillende voorstellingen geprogrammeerd die passen bij FIELD.

PAKKETTEN

Naast de masterclass die je afzonderlijk koopt, kun je een pakket kiezen dat bestaat uit een TALK en voorstellingen. Er zijn op maandag 20 november 2 verschillende pakketen ( € 25) en op dinsdag 21 november 2 verschillende pakketten. Daarnaast is er een pakket dat zowel op maandag 20 november als op dinsdag 21 november plaatsvindt (€ 45) .

Programma maandag

Programma dinsdag

Programma maandag & dinsdag