Station Noord

Station Noord ondersteunt nieuwe theatermakers om in het Noorden hun talenten te ontwikkelen en hun carrières op gang te brengen. Het netwerk van Station Noord bestaat uit veertien (inter)nationaal opererende podiumkunstorganisaties met sterke regionale wortels waarvan Jonge Harten er één is. Samen met de andere 13 organisaties bestrijken we binnen Station Noord de gehele breedte van de podiumkunsten: van teksttheater en performance, via locatie-, beeldend- en jeugdtheater, tot dans en vele vormen van muziek.

De activiteiten van het netwerk van Station Noord zijn een aanvulling op wat de organisaties afzonderlijk doen. Binnen nieuwe samenwerkingsvormen creëren we ruimte voor beginnende theatermakers. Dat doen we niet alleen door talenten kansen te bieden om hun artistieke dromen vorm te geven, maar ook door ze vanaf het begin te begeleiden. De makers die wij begeleiden zijn net zo divers als de organisaties waaruit ons netwerk bestaat.

Station Noord wordt ondersteund vanuit de noordelijke overheden via We the North, door alle deelnemende partners en door het Fonds Podiumkunsten.

Meer weten? Check www.stationnoord.nl

Ons festivalhart

Dit is het hart en de ontmoetingsplek van het festival. Voer hier een goed gesprek onder het genot van een drankje. Ook kun je hier met al je festivalvragen terecht bij het infopunt en kun je kaarten kopen bij de kassa. Het Festivalhart zit aan de Oosterstraat 13a.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!