Station Noord - Jonge Harten is onderdeel van Station Noord

Station Noord

Station Noord ondersteunt nieuwe theatermakers om in het Noorden hun talenten te ontwikkelen en hun carrières op gang te brengen. Het netwerk van Station Noord bestaat uit veertien (inter)nationaal opererende podiumkunstorganisaties met sterke regionale wortels waarvan Jonge Harten er één is. Samen met de andere 13 organisaties bestrijken we binnen Station Noord de gehele breedte van de podiumkunsten: van teksttheater en performance, via locatie-, beeldend- en jeugdtheater, tot dans en vele vormen van muziek.

De activiteiten van het netwerk van Station Noord zijn een aanvulling op wat de organisaties afzonderlijk doen. Binnen nieuwe samenwerkingsvormen creëren we ruimte voor beginnende theatermakers. Dat doen we niet alleen door talenten kansen te bieden om hun artistieke dromen vorm te geven, maar ook door ze vanaf het begin te begeleiden. De makers die wij begeleiden zijn net zo divers als de organisaties waaruit ons netwerk bestaat.

Station Noord wordt ondersteund vanuit de noordelijke overheden via We the North, door alle deelnemende partners en door het Fonds Podiumkunsten.

Meer weten? Check www.stationnoord.nl

Join the Jonge Harten family

Become a crew member at Jonge Harten

Stay with the trouble