Jonge Harten op TikTok - Jonge Harten

Jonge Harten op TikTok

Door: Hanne Staal

TikTok gemaakt door jongeren zelf

Sinds oktober 2022 heeft Jonge Harten haar deuren geopend voor een primeur. Het TikTok Panel Experiment! In dit Panel zie je de hyper enthousiaste Benjamin Hofstra (16), Lotte Messer (15), Joas de Graaf (18), Sanne de Heer (18), Cheikh Mbaye (18) en Henrike Slagter (19). Samen met Head of dit TikTok panel > Hanne Staal< gaan zij zelf aan de slag met TikTok. Binnen Jonge Harten vroegen wij ons namelijk af, welke content zou er op ons TikTok account te zien zijn als we jongeren zelf alle controle geven? En daar kan je lang over denken, maar je kunt het ook gewoon doen. So we did!

De famous six werken al een aantal weken aan de content voor het account dat zal bestaan uit een mengelmoes van de meest recente trends op het platform afgewisseld met uniek beeldmateriaal dat gelinkt is aan het programma van het aankomende festival. Van pop-up interviews met minuscule microfoontjes, bekend van de rode lopers, tot een Klokhuis-parodie, het kan niet wild genoeg.

Hanne stelde de  vraag stelt aan haar TikTok fanaten Waarom doe je mee aan dit Panel? Sanne geeft aan: “Ik vind het belangrijk dat iedereen hier zichzelf kan zijn en mag ontwikkelen.” En Lotte vertelt dat de missie van het TikTok panel overeen komt met haar wens: “om zoveel mogelijk mensen te bereiken om zo de wereld van podiumkunsten te openen voor iedereen.” En is het een beetje leuk om hieraan mee te doen? Sanne: “Ik vind het super fijn hier vanwege de goede sfeer in de groep.” Lotte: “Het is ook hartstikke gezellig met alle mensen!”

Wil je weten wat deze famous six allemaal uitspookt? VOLG ONS NU OP TIKTOK @jongeharten

Join the Jonge Harten family

Become a crew member at Jonge Harten

Stay with the trouble