Programma voor de Bovenbouw - Jonge Harten

Programma bovenbouw

Vanaf klas 2 kunnen jongeren KLASSIKAAL bij Jonge Harten een voorstelling bezoeken. Voor de leerlingen vanaf klas 4 is er daarnaast DE VOUCHER, waarbij leerlingen zelf een voorstelling kiezen en boeken en zo hun eigen festivalervaring samenstellen. Na het bezoek aan de voorstelling nodigen we jouw leerlingen uit om ons bruisende festival- hart te bezoeken om daar met ons en leeftijdsgenoten een drankje te drinken en na te praten.

Jonge Harten naar het podium

Met je klas bezoek je een voorstelling in een theater in Groningen. Mocht je school in de buurt van het theater zitten, kunnen jullie natuurlijk gewoon op de fiets komen. Zit je school iets verder weg? Dan biedt Jonge Harten, Jonge Harten Onderweg aan, hierin kan Jonge Harten ondersteunen met het regelen van het vervoer. Jonge Harten Onderweg brengt leerlingen naar een voorstelling naar keuze en na afloop zetten we hen natuurlijk weer bij school af.

Jonge Harten naast de deur

Voor sommige scholen is het lastig om het Jonge Harten theaterfestival te bezoeken, vanwege de grote afstand of de lange
reistijd. Daarom organiseert Jonge Harten voorstellingen in de theaters buiten Groningen onder de noemer Jonge Harten Naast De Deur. Welke theaters dit zijn, hangt van de aanvragen af. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Jonge Harten op school

Jonge Harten kan ook een voorstelling bij jou op school programmeren. In nauw overleg met de school wordt er een geschikte ruimte gezocht en wordt de voorstelling één of meerdere keren op school gespeeld. Heb je interesse in het bezoeken van een voorstelling op Jonge Harten? Of heb je nog vragen over de mogelijkheden voor jouw school? Neem dan contact op met Wendy, wendy@jongeharten.nl

BIJBEHORENDE VOORSTELLINGEN

Bekijk hier alle bijbehorende voorstellingen

VOUCHER

Om bovenbouwleerlingen zo zelfstandig mogelijk te laten kiezen, biedt Jonge Harten daarom een voucher aan speciaal voor de bovenbouw. Met deze voucher kunnen leerlingen zelf een voorstelling kiezen uit het door ons voorgeselecteerde programma. Deze vouchers worden door de school geboekt en na het aanschaffen van de vouchers zorgt Jonge Harten ervoor dat er één dag een Jonge Harten kassa op de school aanwezig is. De bovenbouwleerlingen kunnen deze dag bij de Jonge Harten kassa hun eigen voorstelling kiezen. Natuurlijk zijn er medewerkers van Jonge Harten aanwezig om alle vragen van leerlingen te beantwoorden.

BOEKEN

Wil je gebruik maken van de Jonge Harten voucher? Neem dan contact op met Wendy, via wendy@jongeharten.nl

Join the Jonge Harten family

Become a crew member at Jonge Harten

Stay with the trouble