Join the Party! - Jonge Harten

Join the Party!

Jonge Harten komt in actie!

Jonge Harten biedt dit jaar een platform aan 10-15 jonge mensen (tussen 18 en 30 jaar) die in actie willen komen. De groep biedt ruimte aan allerlei soorten ‘actievoerders’: van Groenlinksers tot VVD’ers, van Aardbevingsactivisten tot Occupy’ers, van studenten politicologie tot kunstenaars. De groep bezoekt en laat zich inspireren door 4 voorstellingen van jonge makers op Jonge Harten, rondom het thema actie/beweging en volgt een Masterclass Actievoeren door Amsterdams kunstenaarscollectief Bart en Klaar.

Ondertussen bespreekt de groep vragen als: wat drijft je tot actie? Wat betekent ‘beweging’ of ‘actie’ in onze huidige maatschappij? Voor wie voer je actie? Wordt er nog geluisterd? En heeft het zin om met een spandoek op de Vismarkt te gaan staan, of moeten we op zoek naar andere vormen van actie? Op de laatste dag van Jonge Harten (25 november) is er ruimte voor een eindmanifestatie. Hoe die wordt ingevuld, bepaalt de groep gedurende het festival.

Ben je geïnteresseerd en wil je ook in actie komen? Join the Party en stuur een voor 13 november een mail naar mark.fischer@jongeharten.nl. Vermeld in je mail kort waarom je mee wil doen en waarvoor je in actie wil komen.

Join the Jonge Harten family

Become a crew member at Jonge Harten

Stay with the trouble