Voorstelling spelen op Jonge Harten - Jonge Harten

Voorstelling spelen op Jonge Harten

Jouw voorstelling op Jonge Harten?

Voor het Jonge Harten Festival stellen we ons programma zorgvuldig samen volgens de volgende parameters:
– Aansluiting in vorm en inhoud met (de belevingswereld van) jongeren
– Noodzaak en actualiteit
– Innovatief en dapper
– Aansluiting met ons (jaarlijks) artistieke uitgangspunt
– Fluïde makerspraktijk/ educatiemakers

Daarnaast kijken we naar het geheel aan het aanbod, en willen we daarin een divers palet aan ons publiek aanbieden. We kijken naar vorm, inhoud en representatie op het podium (rolmodellen). Elk festival heeft een mindset waaruit we werken, voor 2024 is dit: Playing around. 

Neem je contact met ons op?

Ben je theatermaker, denk je dat jouw voorstelling of idee echt bij ons past? En wil je jouw voorstelling op het Jonge Harten Festival spelen? Neem dan contact met ons op*. Om het onszelf wat makkelijker te maken kun je onderstaand formulier invullen.

*Op het moment dat wij denken dat jij binnen onze parameters valt en we hier ruimte voor zien op het festival nemen we contact met je op. Ook kan het zijn dat je precies binnen onze parameters valt, maar dat we niet met je in gesprek gaan of jouw voorstelling programmeren. Dit kan bijvoorbeeld omdat we simpelweg al werk hebben geprogrammeerd in dezelfde categorie. Op het moment dat we geen match zien tussen wat wij doen en wat jij of jouw team aan ons voorstelt, kunnen we eveneens geen contact opnemen. Dit omdat we per editie erg veel aanvragen krijgen, lukt het ons namelijk niet om iedereen persoonlijk te beantwoorden. Dat spijt ons, want graag zouden we iedereen spreken. 

 

Voorstelling spelen op Jonge Harten

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Sleep bestanden hierheen of selecteer bestanden
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble