Scholen kunnen vanaf nu boeken bij Jonge Harten! - Jonge Harten

Scholen kunnen vanaf nu boeken bij Jonge Harten!

Gisteren was de aftrap voor het scholenprogramma van Jonge Harten. Op Jonge Harten Toont kregen verschillende scholen en andere geïnteresseerden het programma te zien waar je met leerlingen naar toe kunt. Het programma is zo samengesteld dat iedere leerling het festival kan bezoeken. We spelen voorstellingen in het theater, maar komen ook naar scholen toe.

SCHOLENPROGRAMMA

Voor brugklassers is er DE ROUTE: een ontdekkingstocht over de Kunstwerf waarin jonge performers en leerlingen elkaar ontmoeten. Vanaf klas 2 kunnen jongeren KLASSIKAAL bij Jonge Harten een voorstelling bezoeken. Voor de leerlingen vanaf klas 4 is er daarnaast DE VOUCHER, waarbij leerlingen zelf een voorstelling kiezen en boeken en zo hun eigen festivalervaring samenstellen. Na het bezoek aan de voorstelling nodigen we leerlingen uit om ons bruisende festivalhart te bezoeken om daar met ons en leeftijdsgenoten een drankje te drinken en na te praten.

CRASHCOURSE JONGE HARTEN FESTIVAL

Voorafgaand aan de voorstelling komt Jonge Harten ook graag in de klas om de leerlingen te ontmoeten en hun stem te horen. Tijdens een Crashcourse Jonge Harten Festival onderzoeken we wat het thema: ‘Stay with the trouble’, voor hen betekent. We nodigen ze uit om met een open vizier het theater te betreden en na het zien van de voorstelling hun gedachten hierover met ons te delen.

Benieuwd naar de voorstellingen in ons scholenprogramma? Bekijk ze hier. Denk je meteen, hier wil ik meer informatie over? Stuur dan een berichtje naar wendy@jongeharten.nl.