DRIE ZUSSEN - Jonge Harten

DRIE ZUSSEN

Meeuw

 • Prijs

  < 29 jaar € 12,50
  > 29 jaar € 17,50

 • Duur

  60 minuten

 • Locatie

  Festivalhart (Bloemstraat 38)

 • Credits

  Met Pieter van Aalst, Allert Betten, Sara-Linn Bouwman, Dorothea van Dijk, Job Harends, Amir Issa, Kristian Kuipers, Nina Los, Julius van der Monde, Rixt Siderius, Oane Marten van der Veen, Hannah de Vries, Luna Vroegh regie Hilde Mulder en Wendy Viel bewerking Carlo Scheldwacht decorontwerp Marlies Schot lichtontwerp Gé Wegman kostuumontwerp Josefine Smid sounddesign Peter Sijbenga techniek Lars van Dieren, Mathijs van Loo jonge onderzoekers Wendy Viel, Ilja van Alfen productie Coco de Haas publiciteit Nienke Rullmann project medewerker Domenica Tundo fotografie Tryntsje Nauta grafisch ontwerp Wikke Meinsma zakelijke en artistieke leiding Hilde Mulder

 • Kijkwijzer i

  STAGE

Een plattelandsgemeente ergens in de provincie.

Drie zussen. Ze dromen van één ding: verhuizen naar de grote stad. Daar is het echte leven. Daar wonen knappe jongens waarmee je een normaal gesprek kunt voeren. Daar kun je uitgaan en shoppen.
Over drie meisjes die alles in het werk stellen om gelukkig te worden. Die proberen te ontsnappen aan twijfel, onzekerheid en leegte.
O ja, en er is ook nog een broer.

Drie zussen is een bewerking van de beroemde theatertekst van Anton Tsjechov met elf jonge spelers.

 

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble

JONGE HARTEN KIJKWIJZER

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

AFTER

DEEPENING

FIELD

FIELD is in het leven geroepen om de band met jong talent aan te scherpen en zowel de kunstenaars als het festival de kans te geven om op langere termijn mensen te ondersteunen en hun “dromen” tot ontplooiing te laten komen. We richten ons in het bijzonder tot studenten waarvan we (na gesprekken en voorstellingen) het gevoel hebben dat ze zich als maker verbinden met de wereld daarbuiten. Op een bewuste, kritische en eigenzinnige manier.

PREMIERE

STAGE

Een programmalijn waarin we makende jongeren op het podium zetten en waarin je zelf mee kunt doen aan toffe masterclasses. Wij zorgen ervoor dat je de hele dag lekker in de watten wordt gelegd en natuurlijk sluiten we de dag af met een vet feest.

TALK

Tijdens Jonge Harten hopen we dat veel verschillende mensen met elkaar praten, omdat wij denken dat praten helpt. Helpt om elkaar te begrijpen en om nieuwe inzichten over jezelf op te doen. We nodigen hier in onze TALKS op verschillende momenten en in verschillende vormen professionals, leerlingen, theatermakers, ervaringsdeskundigen en publiek voor uit.

WORKSHOP

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!