Let’s talk about sex - Jonge Harten

Let’s talk about sex

HNTjong

 • Prijs

  €15 > 1e rang
  € 12 euro > 2e rang

 • Duur

  1 uur 45 min

 • Locatie

  Stadsschouwburg

 • Credits

  Regie: Noël Fischer  | Tekst: Peer Wittenbols  | Spel: Kimberly Agyarko, Scott Beekhuizen, Diewertje Dir, Jelle Hoekstra en Yamill Jones | Muziek: Prins S. en De Geit (Scott Beekhuizen, Marne Miesen, Daniel Ortgiess) | Regie assistent: Dimphna van Kempen  | Dramaturgie: Martine Manten  | Decor & Lichtontwerp: Uri Rapaport | Kostuumontwerp: Sacha Zwiers | Educatie: Lotte de Leeuw & Iselin van Duuren | Techniek: Koen Veldman, Bram van Gameren, Gert van Elderen | Mede mogelijk gemaakt dankzij: De Versterking

Een theatercomedy naar de populaire Netflixserie Sex Education.

In films, series, boeken en muziek gaat het vaak over liefde, maar over seks wordt weinig gesproken. Er blijft een taboe op rusten. Er bestaat geen handboek over seks, en wat je lekker vindt, is voor iedereen anders. Hoe voelt het om seks te hebben? Is er sprake van verliefdheid of lust? En heb je voorkeur voor mannen, vrouwen, allebei of meer? Let’s talk about sex zit vol met tips & tricks rondom seks. Over wat je allemaal kunt meemaken in je eentje, samen, tijdens one-night-stands of in een vaste relatie. Vijf acteurs acteren en zingen over seks, liefde, relaties en break-up’s. De opzwepende beats van Prins S. en de Geit transformeren het theater voor even tot een ware poptempel.

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble

JONGE HARTEN KIJKWIJZER

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

AFTER

DEEPENING

FIELD

FIELD is in het leven geroepen om de band met jong talent aan te scherpen en zowel de kunstenaars als het festival de kans te geven om op langere termijn mensen te ondersteunen en hun “dromen” tot ontplooiing te laten komen. We richten ons in het bijzonder tot studenten waarvan we (na gesprekken en voorstellingen) het gevoel hebben dat ze zich als maker verbinden met de wereld daarbuiten. Op een bewuste, kritische en eigenzinnige manier.

PREMIERE

STAGE

Een programmalijn waarin we makende jongeren op het podium zetten en waarin je zelf mee kunt doen aan toffe masterclasses. Wij zorgen ervoor dat je de hele dag lekker in de watten wordt gelegd en natuurlijk sluiten we de dag af met een vet feest.

TALK

Tijdens Jonge Harten hopen we dat veel verschillende mensen met elkaar praten, omdat wij denken dat praten helpt. Helpt om elkaar te begrijpen en om nieuwe inzichten over jezelf op te doen. We nodigen hier in onze TALKS op verschillende momenten en in verschillende vormen professionals, leerlingen, theatermakers, ervaringsdeskundigen en publiek voor uit.

WORKSHOP

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!