Masterclass Spoken word - Jonge Harten

Masterclass Spoken word

Cissy Joan

 • Prijs

  € 12,50

 • Duur

  3 uur

 • Locatie

  Grand Theatre 

 • Kijkwijzer i

  DEEPENING FIELD WORKSHOP

Ga aan de slag om jouw verhaal artistiek te vertalen

Tijdens FIELD kan je een exclusieve masterclass volgen van de invloedrijke Groningse artiest Cissy Joan. Ze vertelt haar eigen verhaal en deelt haar missie door spoken word en het cureren van haar eigen programma: Let’s get Lyrical in het Grand Theatre. Tijdens ons festival kan je kennismaken met haar werkwijze, en zal je zelf aan de slag gaan om jouw verhaal artistiek te vertalen. Hoe maak je een persoonlijk verhaal universeel of andersom? Woorden doen het werk en in de drie uur wisselen jullie praktijken, ervaringen en performances uit.

Er is een mogelijkheid om werk dat ontstaat in de avond te presenteren bij de open Mic in het Festivalhart (dinsdag 21 november 21.30 uur)

Over Cissy Joan

Spoken Word artiest, zangeres, presentratice/host, programmeur, workshopdocent, creatieve duizendpoot: Cissy Joan is een dromende denker die haar visie op de wereld en haar verhaal verpakt in warme, melodische optredens met scherpte en een vleugje humor.

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble

JONGE HARTEN KIJKWIJZER

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

AFTER

DEEPENING

FIELD

FIELD is in het leven geroepen om de band met jong talent aan te scherpen en zowel de kunstenaars als het festival de kans te geven om op langere termijn mensen te ondersteunen en hun “dromen” tot ontplooiing te laten komen. We richten ons in het bijzonder tot studenten waarvan we (na gesprekken en voorstellingen) het gevoel hebben dat ze zich als maker verbinden met de wereld daarbuiten. Op een bewuste, kritische en eigenzinnige manier.

PREMIERE

STAGE

Een programmalijn waarin we makende jongeren op het podium zetten en waarin je zelf mee kunt doen aan toffe masterclasses. Wij zorgen ervoor dat je de hele dag lekker in de watten wordt gelegd en natuurlijk sluiten we de dag af met een vet feest.

TALK

Tijdens Jonge Harten hopen we dat veel verschillende mensen met elkaar praten, omdat wij denken dat praten helpt. Helpt om elkaar te begrijpen en om nieuwe inzichten over jezelf op te doen. We nodigen hier in onze TALKS op verschillende momenten en in verschillende vormen professionals, leerlingen, theatermakers, ervaringsdeskundigen en publiek voor uit.

WORKSHOP

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!