Hartenjagers - Jonge Harten

Hartenjagers

Door: Jonge Harten

Sta jij open voor nieuwe ervaringen?

Jonge Harten zoekt: nieuwsgierige Groningse jongeren (12 – 17 jaar)!

Wij zijn op zoek naar tien jongeren die meer willen meemaken en zien op het Jonge Harten Theaterfestival. Zij zullen samen Hartenjagers vormen.

Daag jij jezelf graag uit om nieuwe dingen te leren? Ontmoet je graag andere jongeren die je anders misschien niet zou leren kennen? Ben jij altijd nieuwsgierig naar theater, dans en muziek of een kijkje achter de schermen? Dan zoeken we jou! Meld je aan en ontdek samen met Hartenjagers wat theater nog meer te bieden heeft.

<3 Wat gaan we doen?

De Hartenjagers gaan samen naar voorstellingen in het theater en op andere plekken in de stad die je misschien nog niet kent. Omdat wij geloven dat theater een plek is om elkaar te ontmoeten en je te laten verrassen, zijn wij benieuwd naar jouw ervaring en mening. Om deze bijzondere ontmoetingen ook met Groningen te delen maken we blogs & vlogs over je ervaringen!

De Hartenjagers komen vier avonden samen.
De eerste datum waarop we elkaar ontmoeten is op 30 oktober van 19.00 tot 21.00 uur bij het Jonge Harten Kantoor op het station.Daarnaast gaan we met zijn allen naar verschillende voorstellen. Welke dat zijn lees je binnenkort! 

Ben je enthousiast? Meld je aan! & vind je het spannend om alleen te komen? Vraag dan een vriend of vriendin mee!

<3 Hoe meld je je aan?

Dat is gelukkig helemaal niet zo moeilijk! Stuur vóór 7 oktober een mailtje naar erin@jongeharten.nl, of vraag je docent of ouders om je te helpen en jou en je vriend of vriendin aan te melden. Vraag je ook even toestemming aan je ouders? Heb je nog vragen? Laat dit dan gerust weten via ditzelfde e-mailadres. Deelname aan is gratis!

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble