Built for It - Jonge Harten

Built for It

Backbone/Alida Dors

Jean van Lingen
Reserveer nu
 • Speeldata

 • Speeldata

  maandag 20 november, 14:00 uur

 • Locatie

  Martiniplaza

 • Duur voorstelling

  60 minuten

 • Leeftijd en niveaus

  14+
  alle niveaus

 • Prijs

  € 11

Hiphop is meer dan een wedstrijdje in virtuoze kunsten en skills. Een voorstelling over stigma’s en vooroordelen met teksten van Typhoon.

We zijn allemaal anders. En zo is het bedoeld. Het is een feit, maar hoe gaan we hiermee om? Als mens blijken we ons allemaal schuldig te maken aan het stigmatiseren van de ander. Aanstormend talent Alida Dors wordt gezien als één van de meest vernieuwende hiphop choreografen van Nederland. Ze doorbreekt de grenzen van hiphop met haar pulserende danstaal gestript van show en bravoure en weet bruggen te slaan tussen verschillende disciplines.‘Built for It’ is een ontroerende oproep tot hoop. Zeven dansers laten zien wat het betekent om met stigma’s en vooroordelen om te gaan. Is het als individu mogelijk om hieruit los te breken? De persoonlijke zoektocht naar autonomie en een eigen stem krijgt mede vorm door de combinatie van spoken word met hiphop.

Educatie
Bij de voorstelling is een gratis lesbrief te verkrijgen. Deze lesbrief bevat verdiepende informatie over de voorstelling.

Eh? Oeh!
Meer educatie? Jonge Harten ontwikkelt activerende activiteiten voor leerlingen en studenten, bekijk hiervoor de voorbereidingspagina of neem contact op met anika@jongeharten.nl.

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble