DYING TOGETHER / Futures - Jonge Harten

DYING TOGETHER / Futures

Building Conversation

Reserveer nu
 • Speeldata

 • Leeftijd en niveaus

  voucher (bovenbouw)
  16+
 • Prijs

  € 12,50

 • Locatie

  De Noorderlingen (Bloemsingel 10b)

Welke connecties zijn er voelbaar tussen ons?

DYING TOGETHER / Futures focust op de tijd waarin we nu leven. Een tijd waarin naast mensen en dieren ook ecosystemen en toekomstbeelden sneuvelen en waarin de dreiging van klimaatveranderingen nooit ver weg is. 

Samen met performers ontrafel je situaties van collectief sterven. Hoe verhoud je je tot je eigen dood en toekomst? Of tot de toekomst van kleine en grote ecosystemen over de hele wereld die stervende zijn door de globale dreiging van de opwarming van de aarde? En hoe zit het met de dood van ideeën; ideeën waarmee we werelden en toekomsten bouwen?

De voorstelling is een denkoefening. Niet alleen in het hoofd, maar met het hele lijf. Een intense en verhelderende ervaring waarin je je bewust wordt van de vele connecties die er zijn. DYING TOGTHER / FUTURES werpt een ander licht op de huidige situatie, het afgelopen jaar en dat wat op ons afkomt. Hierdoor wordt voelbaar dat momenten van collectief sterven ons eerst en vooral iets vertellen over de manier waarop we ons bij leven tot elkaar verhouden.

De voorstelling eindigt met een moment van schrijven, gevolgd door een collectieve reflectie. Het volledige archief van reflecties kun je vinden op archiveofreflections.nl.

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble