Het Experiment (Digitaal) - Jonge Harten

Het Experiment (Digitaal)

HNT Jong

Reserveer nu
 • Speeldata

 • Leeftijd en niveaus


  14+
 • datum

  Hele festivalperiode beschikbaar, tijdstip zelf te bepalen of in overleg.

 • Duur

  100 minuten

 • Prijs

  Op aanvraag > geïnteresseerd? Mail dan naar erin@jongeharten.nl

Het Experiment nu bij jou in de klas!

Een compleet digitaal pakket met online voorstelling, een workshop en een digitaal nagesprek. Het Experiment is een actuele, confronterende en explosieve voorstelling met een jonge spelersgroep. Een psychologische theater thriller, geïnspireerd op de Duitse hitfilm Die Welle.

Het online pakket bestaat uit een (online) work- shop, het bekijken van de voorstelling op vimeo en een (online) nagesprek onder leiding van de theaterdocent van het HNT. De workshop en het nagesprek kunnen zowel live in de klas als online worden gegeven. Geef je voorkeur aan ons door.

WORKSHOP

De leerlingen worden via een podcast geconfronteerd met hun eigen groeps- en volggedrag. In de voorstelling staat de groepsdynamiek tijdens een ontspoord klassenexperiment centraal. De interactieve workshop laat de leerlingen die experiment ervaren. Een theaterdocent van Het Nationaal Theater leidt dit. De workshop vindt maximaal één week voordat de voorstelling wordt bekeken plaats.

PRAKTISCHE INFO

De voorstelling duurt 100 minuten, inclusief nagesprek van 25 minuten. De voorstelling is vooraf gefilmd en speciaal aangepast voor dit concept en een optimale kijkervaring. De workshop duurt 1 lesuur en als deze online plaatsvindt gaat dit via zoom.

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble