Muziek van Beneden - Jonge Harten

Muziek van Beneden

Het Houten Huis

Reserveer nu
 • Speeldata

 • Prijs

  €11

 • Locatie

  Martiniplaza

 • Duur voorstelling

  60 min

 • Credits

  Concept& Regie Elien van den Hoek Regie-ondersteuning Anne van Dorp Compositie & Spel Radek Fedyk Spel Marlies Hamelynck, Anne Harbers, Janice Slot, Maarten Smit, Marc Stoffels, Milan Schleijpen, Marit Kapitein (stage) Dramaturgie Loes van der Pligt Vormgeving Marlies Schot (decor/rekwisieten), Freja Roelofs i.s.m. André Kok (kostuums/rekwisieten) Decorbouw Brinkmandecor Lichtontwerp Desirée van Gelderen Techniek Gerrit Schilp, Tjarko van Heese Flyerbeeld Inez de Bruijn & Elien van den Hoek Scènefotografie Saris & den Engelsman

Hoe goed ken jij je buren?

In de voorstelling Muziek van Beneden horen en zien we een straat. Een straat, ver weg van de natuur, waar mensen en andere dieren elkaars naaste buren zijn. Maar de deuren van de straat zijn dicht. De buren, ze kennen elkaar en toch ook niet. De pianoleraar op de hoek heeft geen werk en speelt alleen nog voor zichzelf. Die van hiernaast is alle dagen ziek, maar heeft iemand nodig. De buurman van beneden broedt op een reusachtig ei. En er is een konijn, en dat konijn geeft morgen een feest.

Een voorstelling over een straat vol gesloten deuren, overlopende harten en muziek die door de muren dringt.

Educatie

Hoe doe je dat eigenlijk? Elkaar leren kennen en ‘samenleven’. In de Hartenjagersles proberen jullie antwoorden te vinden op deze vraag, door samen te filosoferen, jezelf voor te stellen in iemand anders zijn schoenen te staan of door het schrijven van een brief aan een onbekende.

Join the Jonge Harten family

Become a crew member at Jonge Harten

Stay with the trouble