REVOLT - Jonge Harten

REVOLT

MAAS THEATER EN DANS

Phile Deprez
Reserveer nu
 • Speeldata

 • Leeftijd en niveaus


  14+
 • Duur

  60 minuten

 • Prijs

  € 11,50

 • Locatie

  Stadsschouwburg

Durf jij op te komen voor je mening?

Danstheatervoorstelling REVOLT gaat over opstand, peer pressure en protesteren. Over kritisch blijven nadenken versus jezelf verschuilen achter de groep. Wil jij impact hebben op de wereld en invloed op je eigen toekomst? Verandering begint bij jezelf en elke grote beweging is klein begonnen. REVOLT is een wake-up-call, een oproep aan jonge mensen om hun stem te laten horen en een verschil te maken.

In REVOLT mixt choreograaf en theatermaker Cecilia Moisio persoonlijke verhalen, kwetsbaarheid, humor en ernst met performance, (muziek)theater, video en dans. Een voorstelling die je even door elkaar rammelt. Eerder maakte Moisio Victory bij Maas en won daarmee de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek.

EDUCATIE 

Hoeveel ruimte krijg jij als jongere in de maatschappij om jezelf te laten horen? Heb je voldoende vrijheden om jezelf te ontwikkelen en maak je gebruik van de ruimte die er al is? Wanneer bereik jij het punt om iets niet meer te pikken?

In deze workshop onderzoeken we waar we ons persoonlijk hard voor willen maken. We filteren de boodschap totdat uiteindelijk alleen de noodzakelijke woorden nog overblijven. Een minimaal aantal woorden met maximale zeggingskracht. Samen zoeken we vervolgens de juiste bewegingen om de taal fysiek kracht bij te zetten. Hoe spreek je jezelf niet alleen uit met je stem, maar ook met je lichaam? De workshop wordt gegeven door een dansdocent en een activistische jongere.

Wanneer: Voor de voorstelling in het theater of enkele dagen voor de voorstelling in de klas.
Duur: 60 minuten
Wie: Dansdocent van maas en een activist
Capaciteit: 30 leerlingen/bezoekers
Prijs: €125,00 excl. reiskosten gerekend vanaf de standplaats

Ook kun je hier het Denkpakket en De Ervaring bij boeken.

 

Join the Jonge Harten family

Become a crew member at Jonge Harten

Stay with the trouble