Revolution Starts Now - Jonge Harten

Revolution Starts Now

Bonte Hond

Kamerich & Budwilowitz
Reserveer nu
 • Speeldata

 • Speeldata

  woensdag 22 november, 14:00 uur

 • Locatie

  Grand Theatre benedenzaal

 • Speelduur

  60 minuten

 • Leeftijd en niveau's

  14+
  alle niveaus

 • Prijs

  € 11

‘Sluit je aan en join the revolution!’

In ‘Revolution Starts Now’ volgen we Floyd & Henke. Mensen van deze tijd met alles wat daarbij hoort. Smartphones, perfecte Facebookpagina’s, genoeg vrienden en net genoeg geld. Ze zijn niet te dik, niet te dun, niet te oud, niet te jong. Hebben smaak en een open blik op de wereld. Ze hebben van alles niet te veel en net niet te weinig. Het leven komt ze aanwaaien. En dat is nu juist het probleem.

Floyd & Henke willen namelijk vechten. Ze willen hun plek moeten veroveren. Ze willen moeten strijden voor hun bestaan. Maar dat is moeilijk als je in een tijd en land woont waarin alles al voor je geregeld is maar de wereld om je heen in brand staat. Juist daarom starten Floyd & Henke een revolutie. Het is namelijk tijd voor verandering, It’s time for a change!

Educatie

Online aan de slag?
Het educatieve pakket bij ‘Revolution Starts Now’ bestaat uit een gratis lesbrief en een documentaire. In dit geval gaan de hoofdpersonen uit de voorstelling op zoek naar wat verzet is, of verzet zin heeft en wat je offer is dat je over hebt voor datgene waar je voor staat’. Bij de lesbrief zitten ook materialen waar de leerlingen mee aan de slag kunnen om zelf een protestactie te organiseren. Denk aan lifestrong bandjes en spandoeken.

Workshop
(Na afloop van de voorstelling) is er een workshop te boeken. Bonte Hond organiseert een ‘speeddate voor activisten’. Er komt dan spotprenttekenaar/theaterdocent naar de klas om spotprenten te maken met de leerlingen en deze vervolgens tot leven te brengen.

Max. aantal leerlingen is 25 a 30.
De kosten bedragen € 200 euro per workshop

Eh? Oeh!
Jonge Harten ontwikkelt activerende activiteiten voor leerlingen en studenten, bekijk hiervoor de voorbereidingspagina of neem contact op met anika@jongeharten.nl.

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble