Solo Nas en Jim - Jonge Harten

Solo Nas en Jim

MAAS Theater en Dans

Lisa Schamlé
Reserveer nu
 • Speeldata

 • Speeldata

  maandag 20 november 14:00 uur (Veendam)

 • Locatie

  Van Beresteyn (Veendam)

 • Speelduur

  45 minuten

 • Leeftijd en niveau's

  14+
  alle niveaus

 • Prijs

  € 11

Een egotrippend duet in de vorm van een nonchalant electropopconcert.

I’m an instant star, just add water” (Benthe Janssen, 14 jaar). Solo van Nas & Jim is een egotrippend duet over de tragiek van de narcistische mens, in de vorm van een nonchalant electropopconcert. Met een line-up aan zelfzuchtige (pop)songs proberen twee bandleden met elkaar te communiceren door het de hele tijd over zichzelf te hebben. Wat als je de hele wereld wilt bereiken, en het maar niet lukt voorbij je eigen spiegelbeeld te kijken? Een muzikale performance met veel eigenliefde, zelfspot, harde beats en een ode aan de meest ijdele songs uit de huidige pop- en rapcultuur.

Educatie

Workshop
Bij Solo van Nas & Jim kun je een workshop boeken, waarin enorm veel selfies met de deelnemers worden gemaakt. Met een selfiestick of vanuit de hand, alles leggen we vast in de hoop ‘worldfame’ te bereiken. Zo ontstaat er tijdens de workshop een selfie-feuilleton in tekst en in beeld. Uiteindelijk kiezen de deelnemers een voor hen belangrijke popsong en maken een parodie op dat nummer met zichzelf in de hoofdrol.

Wanneer: voor of na de voorstelling in de klas
Duur: 60 minuten
Wie: theaterdocenten van Maas
Capaciteit: 30 deelnemers
Prijs: €75,00 excl. reiskosten gerekend vanaf de standplaats

Eh? Oeh!
Meer educatie? Jonge Harten ontwikkelt activerende activiteiten voor leerlingen en studenten, bekijk hiervoor de voorbereidingspagina of neem contact op met anika@jongeharten.nl.

Join the Jonge Harten family

Become a crew member at Jonge Harten

Stay with the trouble