Stuk - Jonge Harten

Stuk

155

Reserveer nu
 • Speeldata

 • Leeftijd en niveaus


  14+, 16+
 • Duur

  55 minuten

 • Prijs

  € 11,50

 • Locatie

  Grand Theatre

Heb jij weleens iets stuk gemaakt?

Stuk is een stuk van 55 minuten met vier stuks jongens die zin hebben om dingen stuk te maken in een wereld die aan stukken ligt.

De jongens van 155 willen bij elkaar zijn, dingen samen doen en weer een groep zijn, maar ze voelen geen enkele controle over de situatie. Het is alsof de vloer telkens onder ze vandaan wordt getrokken. Alsof iemand anders ze bestuurt met touwen en alsof mensen liever naar een scherm kijken dan naar hen. Wat is nog de waarde van een echte ervaring als je deze niet live kan delen? Hoe dicht moet je bij iemand zijn voordat het echt anders voelt dan een beeldscherm? De jongens gaan sowieso door tot het stuk is. Stuk gaat over de echtheid van de ervaring en de intensiteit waarmee je die beleeft.

Stuk is een unieke mix van breakdance, fysieke komedie, live muziek, video en bizarre humor zoals je van 155 gewend bent.

EDUCATIE

Bij de voorstelling Stuk is educatie van het gezelschap op maat aan te vragen. Daarnaast is er een lesbrief beschikbaar. Ook is hier Het Denkpakket en De Ervaring te boeken.

Join the Jonge Harten family

Become a crew member at Jonge Harten

Stay with the trouble