Symphony of 21 - Jonge Harten

Symphony of 21

Dox

Reserveer nu
 • Speeldata

 • Leeftijd en niveaus


  12+, 14+, 16+
 • Duur

  50 minuten

 • Prijs

  € 11,50

 • Tijd

  De voorstellingen op donderdag 25 november om 14.00 en 19.30 uur zijn op school
  De voorstellingen op vrijdag 26 november om 14:00 en 19.30 zijn in het theater

   

Hoe dans je samen?

Na maanden alleen zijn mogen jongeren weer in groepen samen zijn. Maar wat is dat samen zijn? We leven in een wereld waar samen dansen niet meer vanzelfsprekend is. De behoefte om te feesten, elkaar aan te raken en het leven te vieren is groot. Symphony of 21 komt terug met het laatste deel van het drieluik: het slotstuk waarin onze (heart)beat, kwetsbaarheid, intimiteit en sensualiteit centraal staan.

Met constante muziek als motor wordt het publiek uitgedaagd op de vloer en samen met de dansers, in een hypnotiserende trance gebracht. Samen vormen we voor één avond een grote familie. Laat je meevoeren door de ruimte en voel de energie, want dat hebben we gemist!

Symphony of 21 is een mix tussen verschillende Europese en Afrikaanse muziekinvloeden. Een interactieve dansvoorstelling waar lichaamsgren- zen vervagen en dans en spirituele ervaringen één worden. De nachtclub wordt gezien als een ruimte waarin mensen op de dansvloer zelfexpressie en saamhorigheid ervaren. Hoe zal deze ervaring zijn na corona, waar samenzijn juist een gevaar kan zijn. Een zoektocht naar de vrijheden en de verslaving van de beat.

EDUCATIE

Workshop + Nagesprek

De Symphony of 21 nog meer ervaren?
Boek een workshop van de dansers van Dox. Naast deze workshop is het ook mogelijk om een nagesprek in te plannen.

Join the Jonge Harten family

Become a crew member at Jonge Harten

Stay with the trouble