The Proud to be Poor PromoTour - Jonge Harten

The Proud to be Poor PromoTour

YoungGangsters & De Noorderlingen

Reserveer nu
 • Speeldata

 • Leeftijd en niveaus


  12+, 14+, 16+
 • Duur

  50/60 minuten

 • Locatie

  De Loods, Neutronstraat 3, Groningen

 • Prijs

  € 11,50

 • Locatie

  Locatie nader te bepalen

Wat is jouw armoede?

Wat is jouw armoede? 

Change the Game, stop the Shame!  Special invitation to a brand new concept. The Poverty Pirates heten je welkom bij hun Proud to be Poor PromoTour. 

In een wervelende promoshow keren we de beeldvorming van armoede radicaal om: ARM is het nieuwe RIJK, schulden zijn het nieuwe statussymbool en rijkdom iets om je diep voor te schamen. In een meeslepende omdenk-pitch introduceren we een brand new armoede concept.

The Proud to be Poor Promotour is, na Beef Mee! En bottoms up! de derde samenwerking van De Noorderlingen en YoungGangsters. De Amsterdamse actietheatermakers joinen forces met Groningse jongeren die het leven onder de armoedegrens aan den lijve ondervinden of hebben ondervonden. We onderzoeken wat het inhoudt om in armoede op te groeien en de schaamte die dit met zich meebrengt. De vooroordelen die in de samenleving over armoede heersen nemen we onder de loep, net als onze eigen positie als eigenzinnige theatermakers.

The Proud to be Poor PromoTour volgt op de YoungGangsters-voorstelling ‘The Poverty Peepshow’. Met de bravoure, humor en vindingrijkheid die De Noorderlingen en YoungGangsters eigen is, wordt het publiek door de jonge acteurs meegesleept. In hun poging armoede als hype te lanceren gaan ze alle schaamte voorbij.

#ARMOEDE IS TROTSMOEDE.

The Proud to be Poor PromoTour gaat in première op het Jonge Harten Theaterfestival 2021.

EDUCATIE

Educatie is op maat beschikbaar op aanvraag bij de gezelschappen. Ook is hierbij Het Denkpakket en De Ervaring te boeken.

Join the Jonge Harten family

Become a crew member at Jonge Harten

Stay with the trouble