Victory - Jonge Harten

Victory

MAAS Theater en Dans

Reserveer nu
 • Speeldata

 • Leeftijd en niveaus


  12+
 • Prijs

  €11

 • Locatie

  Martiniplaza

 • Duur voorstelling

  60 min

 • Credits

  Concept, choreografie, regie: Cecilia Moisio Met: Yulia Kalinchenko, Kiyan Khoshoie, Serano Pinas, Katarzyna Sitarz en Marlon Penn (live muziek) Understudies: Catarina Ribeiro, Tijmen Teunissen Composities: Marlon Penn Soundscapes: Joni Vanhanen Ontwerp scenografie: Cecilia Moisio Uitvoering scenografie: Diana Roos, Dorine van IJsseldijk Video, lichtontwerp: Mark Thewessen Productieleiding: Hedi Legerstee Artistiek assistent / repetitor: Erin Harty In samenwerking met: Hit Me Productions, Stichting Cecilia Moisio Victory is mede mogelijk gemaakt met steun van Fonds 21, Gemeente Rotterdam, Prins Bernard Cultuurfonds / Aurora Fonds, Janivo Stichting en Stichting Elise Mathilde.

Hoe kan je van iets dat een ‘faal’ lijkt, toch iets moois maken?

Je mist een deadline. Je wordt in de steek gelaten. Je leven is vol kleine en grote mislukkingen. De wereld om ons heen kent vooral winnaars en opvallend weinig verliezers. We leren te stralen, te scoren, maar falen is moeilijk. In de fysieke theatervoorstelling Victory kijken we naar een grote faalshow. Velen houden van leedvermaak, maar kun je ook lachen om je eigen fouten? In een mix van dans, theater en slapstick vallen vier dansers en één muzikant van de ene in de andere mislukking. Komisch treurig en geleidelijk aan zelfs wanhopig pijnlijk. Een voorstelling waar fouten gevierd worden en er steeds mooier gefaald wordt.

Educatie

Het gratis online magazine neemt je mee in het maakproces van de voorstelling met foto’s, filmpjes en leuke weetjes. Daarnaast is het mogelijk een workshop te boeken waarin leerlingen zelf aan de slag gaan met het omzetten van hun eigen mislukkingen tot bewegingen. Er wordt een faaldans gechoreografeerd in het drama- of gymlokaal op school.

Er kunnen maximaal 30 leerlingen deelnemen aan de workshop. De kosten bedragen €75 voor een workshop van één lesuur en €150 voor een blokuur (excl. reiskosten). Het online magazine kun je bij Jonge Harten aanvragen.

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble