Vacature Stagiair(e) Educatiemaker - Jonge Harten

Vacature Stagiair(e) Educatiemaker

Heb jij een groot hart voor theater en onderwijs? En barst jij van creatieve ideeën die jij graag met jonge mensen uitvoert? Dan ben je bij ons aan het goede adres.   

Wie zijn wij ? 

JONGE HARTEN THEATERFESTIVAL
Een negendaags theaterfestival voor, door en met jonge mensen (12-29 jaar). Over onderwerpen die ertoe doen, die blijven hangen. Voorstellingen die je uitdagen om niet op safe te spelen. Soms ongemakkelijk, vaak herkenbaar, maar altijd reden tot gesprek.  Jonge Harten vindt dit jaar plaats van 18 t/m 26 november 2022. Voor ons festival zijn we op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en proactieve educatie maker stagiair(e).

Taken
Als educatiemaker stagiair(e) houd je je bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van het educatieprogramma. Je ontwikkelt educatie voor leerlingen in het voortgezet onderwijs, geeft workshops en helpt bij de organisatie van de schoolvoorstellingen. Je wordt aangestuurd door het educatieteam van het festival, en helpt bij:

  • ondersteuning educatie afdeling;
  • educatie materiaal ontwikkelen;
  • workshops geven aan scholieren alle leeftijden en niveaus (vo);
  • meehelpen met organisatie workshops
  • tijdens de schoolvoorstellingen zaaldienst en evt. vrijwilligers aansturen.

Functie-eisen:

  • je bent creatief, proactief, gestructureerd;
  • je hebt een groot hart voor theater en onderwijs;
  • je bent minimaal twee dagen beschikbaar in de periode september t/m begin december (tijdens het festival fulltime beschikbaar).

Wat biedt Jonge Harten jou?
Je krijgt de unieke mogelijkheid om het festival zowel voor als achter de schermen mee te maken. Je werkt in een jong en enthousiast team en kunt contacten en werkervaring opdoen in de theater- en festivalwereld! Er is een stagevergoeding beschikbaar afhankelijk van het aantal dagen per week dat er stage gelopen wordt.

Zie jij deze functie helemaal zitten en ben jij vanaf september 2022 beschikbaar? Stuur dan een motivatie (in wat voor vorm dan ook) en CV voor 8 juli 2022 naar info@jongeharten.nl. 

Locatie
Jonge Harten
Bloemsingel 2-1
9712 KZ Groningen

 

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble