Cursus bloggen en reportages maken

Theaterfestival Jonge Harten zoekt schrijvers!

 

Klim jij graag in de pen, wil jij je schrijfvaardigheid ontwikkelen en schrik jij niet terug van een kleine theater-bingewatch? Kom dan bij de Jonge Harten blog!

In zeven bijeenkomsten stomen we je klaar tot Jonge Harten blogger. Jij bent gedurende het festival onderdeel van de festivalredactie. Je interviewt vooraf aan het festival theatermakers, gaat in gesprek met bezoekers en bezoekt zelf heel veel voorstellingen. Je stukken worden gepubliceerd op de Jonge Harten Blog.

De bijeenkomsten vinden vanaf oktober wekelijks plaats op een nader te bepalen avond.  €65 voor 7 professionele lessen, inclusief voorstelling en festivalhap. Niet gek toch?

Lijkt je dit leuk of wil je meer informatie hierover? Stuur dan even een mailtje naar lies@jongeharten.nl

 

Ons festivalhart

Dit is het hart en de ontmoetingsplek van het festival. Voer hier een goed gesprek onder het genot van een drankje, doe je smaakpapillen een plezier met onze festivalhap en gooi later op de avond je dansmoves in de strijd wanneer de DJ's het overnemen. Ook kun je hier met al je festivalvragen terecht bij het infopunt en kun je kaarten kopen bij de kassa.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!