Cursus bloggen en reportages maken

Jonge Harten zoekt schrijvers!

Klim jij graag in de pen, wil jij je schrijfvaardigheid ontwikkelen en schrik jij niet terug van een kleine theater-bingewatch? Kom dan bij de Jonge Harten blog!

In zeven bijeenkomsten stomen we je klaar tot Jonge Harten blogger. Jij bent gedurende het festival onderdeel van de festivalredactie. Je interviewt vooraf aan het festival theatermakers, gaat in gesprek met bezoekers en bezoekt zelf heel veel voorstellingen. En natuurlijk worden je stukken gepubliceerd op de Jonge Harten Blog.

NIEUW DIT JAAR
Nieuw dit jaar is dat we zowel Engelse als Nederlandse blogposts gaan schrijven! Maar er is één bloggroep. Dit betekent dat in de blogbijeenkomsten zowel Engels als Nederlands gesproken wordt. Je mag schrijven in de taal waar jij je het prettigst bij voelt.

Praktische info
De bijeenkomsten vinden vanaf oktober wekelijks plaats op een dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.  €65 voor 7 professionele lessen, inclusief voorstelling en festivalhap. Niet gek toch?

Aanmelden mag voor 25 september! <3

Lijkt je dit leuk of wil je meer informatie hierover? Stuur dan even een mailtje naar lies@jongeharten.nl

Ons festivalhart

Dit is het hart en de ontmoetingsplek van het festival. Voer hier een goed gesprek onder het genot van een drankje, doe je smaakpapillen een plezier met onze festivalhap en gooi later op de avond je dansmoves in de strijd wanneer de DJ's het overnemen. Ook kun je hier met al je festivalvragen terecht bij het infopunt en kun je kaarten kopen bij de kassa.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!