Cursus bloggen en reportages maken

Theaterfestival Jonge Harten zoekt schrijvers!

 

Klim jij graag in de pen, wil jij je schrijfvaardigheid ontwikkelen en schrik jij niet terug van een kleine theater-bingewatch? Kom dan bij de Jonge Harten blog!

In zeven bijeenkomsten stomen we je klaar tot Jonge Harten blogger. Jij bent gedurende het festival onderdeel van de festivalredactie. Je interviewt vooraf aan het festival theatermakers, gaat in gesprek met bezoekers en bezoekt zelf heel veel voorstellingen. Je stukken worden gepubliceerd op de Jonge Harten Blog.

De bijeenkomsten vinden vanaf oktober wekelijks plaats op een nader te bepalen avond.  €65 voor 7 professionele lessen, inclusief voorstelling en festivalhap. Niet gek toch?

Lijkt je dit leuk of wil je meer informatie hierover? Stuur dan even een mailtje naar lies@jongeharten.nl

 

Ons festivalhart

Ons festivalhart zit dit jaar wederom aan de Oosterstraat 7a, in de steeg achter het Grand Theatre. Kijk om het hoekje en vind ons daar! Dit is hét hart en dé ontmoetingsplek van het festival. Je kunt hier terecht voor een goed gesprek, een drankje en elke avond draait er een DJ. Wat ons betreft kunnen de voeten dus van de vloer! Ook kun je hier terecht met al je vragen bij het infopunt en kun je meteen een kaartje aanschaffen bij de kassa.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!