Bloggers - Jonge Harten

Cursus bloggen en reportages maken

Hieronder info over de bloggers van 2019, binnenkort meer info over 2020.

Jonge Harten zoekt schrijvers!

Het Jonge Harten-blogteam 2019 is compleet. Iets anders doen tijdens het festival? Dat kan! Join our crew! Klik hier om daar meer over te weten te komen.

 

Klim jij graag in de pen, wil jij je schrijfvaardigheid ontwikkelen en schrik jij niet terug van een kleine theater-bingewatch? Kom dan bij de Jonge Harten blog!

In zeven bijeenkomsten stomen we je klaar tot Jonge Harten blogger. Jij bent gedurende het festival onderdeel van de festivalredactie. Je interviewt vooraf aan het festival theatermakers, gaat in gesprek met bezoekers en bezoekt zelf heel veel voorstellingen. En natuurlijk worden je stukken gepubliceerd op de Jonge Harten Blog.

NIEUW DIT JAAR
Nieuw dit jaar is dat we zowel Engelse als Nederlandse blogposts gaan schrijven! Maar er is één bloggroep. Dit betekent dat in de blogbijeenkomsten zowel Engels als Nederlands gesproken wordt. Je mag schrijven in de taal waar jij je het prettigst bij voelt.

Praktische info
De bijeenkomsten vinden vanaf oktober wekelijks plaats op een dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.  €65 voor 7 professionele lessen, inclusief voorstelling en festivalhap. Niet gek toch?

Lijkt je dit leuk of wil je meer informatie hierover? Stuur dan even een mailtje naar lies@jongeharten.nl

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble