Drie bomen zijn ook een bos. - Jonge Harten

Drie bomen zijn ook een bos.

Nico Pul

 • Prijs

  < 29 jaar € 9
  > 29 jaar € 14

 • Duur

  45 minuten

 • Locatie

  Festivalhart (Bloemstraat 38)

 • Credits

  Concept en regie: Nico Pul | PerformersTim van Dongen, Jelle Huizinga en Julia Groenland | Veel dank aan: Bauke van Boheemen, Ies Kaczmarek, Jan Groenland, Joseph Risamasu en Guilherme Monteiro Miotto.

 • Kijkwijzer i

  FIELD

Jelle, Tim en Julia komen op maandag 20 november om 19:00 het theater binnen.
Ze kennen elkaar niet. Natuurlijk hebben ze gesproken en namen uitgewisseld.
Nog nooit hebben ze met elkaar op de vloer gestaan.
Ik, Nico, heb apart met ieder een week gerepeteerd aan een choreografie.
Ze weten zelf wat ze moeten doen.
Ze weten niet wat de ander gaat doen.
De choreografie is de verbinding tussen elkaar.
Ze gaan elkaar verrassen en elkaar in de weg zitten.
Komt het samen of blijven ze individueel?
Kan ik een bos maken met drie bomen?
Ik denk van wel.

Ik denk van wel.

Soms kom je een voorstelling tegen die krachtig is in zijn eenvoud. Drie bomen is ook een bos, is er zo eentje met een format waar je telkens opnieuw naar zou kunnen kijken. Sterk bedacht, met overgave uitgevoerd. – Curator Gregory

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble

JONGE HARTEN KIJKWIJZER

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

AFTER

DEEPENING

FIELD

FIELD is in het leven geroepen om de band met jong talent aan te scherpen en zowel de kunstenaars als het festival de kans te geven om op langere termijn mensen te ondersteunen en hun “dromen” tot ontplooiing te laten komen. We richten ons in het bijzonder tot studenten waarvan we (na gesprekken en voorstellingen) het gevoel hebben dat ze zich als maker verbinden met de wereld daarbuiten. Op een bewuste, kritische en eigenzinnige manier.

PREMIERE

STAGE

Een programmalijn waarin we makende jongeren op het podium zetten en waarin je zelf mee kunt doen aan toffe masterclasses. Wij zorgen ervoor dat je de hele dag lekker in de watten wordt gelegd en natuurlijk sluiten we de dag af met een vet feest.

TALK

Tijdens Jonge Harten hopen we dat veel verschillende mensen met elkaar praten, omdat wij denken dat praten helpt. Helpt om elkaar te begrijpen en om nieuwe inzichten over jezelf op te doen. We nodigen hier in onze TALKS op verschillende momenten en in verschillende vormen professionals, leerlingen, theatermakers, ervaringsdeskundigen en publiek voor uit.

WORKSHOP

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!