Doe mee

Op allerlei manieren kun jij een bijdrage leveren aan het festival. Dit kan als vrijwilliger, blogger, promoteamlid maar ook als maker van theater, muziek of performances. Daarnaast bieden we elk jaar verschillende stageplekken aan op o.a. de afdeling marketing, educatie en productie. Financieel iets bijdragen aan het festival? Dat kan ook! Jonge Harten is namelijk onderdeel van Cultuur Pakt Noord.

Vrijwilligers

Jonge Harten is enorm blij met alle vrijwilligers die zich ieder jaar inzetten om het festival weer tot een succes te maken, want zonder vrijwilligers zou ons festival niet kunnen bestaan. Wij zoeken voor ons festival in november nog mensen voor publieksbegeleiding, kaartverkoop, op- en afbouwwerkzaamheden en  fotografen!

Wil jij ervaring opdoen in de festivalwereld? Als vrijwilliger krijg je een exclusief kijkje achter de schermen! Ben je er al helemaal over uit? Stuur dan je motivatie naar info@jongeharten.nl.

FESTIVALFOTOGRAAF
Ben jij een echte Instagramheld? En ben jij er klaar voor om jouw werk aan een groter publiek te laten zien? Word dan onze festivalfotograaf!

CURSUS BLOGGEN EN REPORTAGES MAKEN
Klim jij graag in de pen en wil jij je schrijfvaardigheid ontwikkelen, theatermakers interviewen, een ijzersterke recensie schrijven en een festivalrapportage maken? Join dan ons blogteam! 65 euro voor professionele 7 lessen, inclusief voorstellingen en festivalhap. Niet gek toch?

De cursus start op 3 oktober en zal zeven weken achter elkaar plaatsvinden op dinsdag. Aanmelden kan tot 26 september.

PROMOTEAM
Hoe verspreid je het Jonge Harten virus? Ben jij creatief en loopt je hoofd over met gekke ideeën om Jonge Harten te promoten? Help dan bij het promoteam. Zowel online als offline bedenken we jaarlijks de gekste acties. Een intensieve, leerzame en gezellige tocht tot de climax van het festival.

HARTENJAGERS
Vind jij het leuk om voor de klas te staan? Voor het Jonge Harten Atelier zoeken wij Hartenjagers die het leuk vinden om jongeren voor te bereiden en te begeleiden bij het bezoeken van een voorstelling tijdens het festival.

Voor de makers

Hoe programmeert Jonge Harten?
De programmering van Jonge Harten bestaat – grof ingedeeld – uit een programmering voor jongeren vanaf 12 jaar, die grotendeels overdag plaats vindt, en een programma vanaf 18 jaar in de avond. Jonge Harten probeert heel goed de locatie, soort maker, voorstelling en het publiek met elkaar af te stemmen. De programmeurs van Jonge Harten gaan hiervoor veel op pad, naar festivals, theaters en toneelacademies. Ze proberen zo veel mogelijk voorstellingen van jonge makers zelf te zien en makers te leren kennen alvorens zij werk van hen programmeren.

Mocht jouw voorstelling binnenkort ergens te zien zijn, is het goed ons daar tijdig op te attenderen. Het is voor ons niet mogelijk iedere voorstelling te zien en het is niet voor iedere maker mogelijk om de voorstelling te spelen. Soms biedt een online registratie uitkomst. Die link en eventueel wachtwoord hiervoor mag je ons altijd sturen.

Contact:

Aanmelden en voor extra informatie kunt u contact opnemen via; info@jongeharten.nl

Cultuur Pakt Noord

In het Noorden hebben we een mooi cultuuraanbod en dit willen we graag zo houden. Jij kan daarmee helpen!

Geef je om cultuur, geef dan aan cultuur. Je kan via deze website geven aan één of alle deelnemende instellingen. Je gift komt helemaal ten goede aan deze instelling(en).

We geven ook iets terug. Iedere deelnemende instelling organiseert een unieke expeditie in cultuur waarin ze laten zien wie ze zijn en wat ze doen.

Festivalhart. Het bruisende hart van ons festival

Iedere avond is ons cafe geopend en zijn er voorstellingen, films, workshops en installaties. Dé plek om elkaar te ontmoeten en na te praten over de voorstelling die je die avond gezien hebt! Ook zul je er geregeld theatermakers tegen het lijf lopen.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!