AFTER | ZOZY -Tunnelvisie x Ultrazoom - Jonge Harten

AFTER | ZOZY -Tunnelvisie x Ultrazoom

ZOZY -Tunnelvisie x Ultrazoom

  • Prijs

    Gratis!

  • Credits

    Zozy met Tunnelvisie x Ultrazoom maakt deel uit van het programma in samenwerking met Noordstaat. Zozy maakt haar productie binnen het project Up North.

  • Kijkwijzer i

    AFTER

ZOZY –Tunnelvisie x Ultrazoom

ZOZY neemt je mee in haar perspectief op het sublieme en hoe ze het een plek heeft weten te geven op de plaats van haar angst voor het onbekende.

Al jaren wordt ze soms overvallen door een gevoel dat zij geen naam kon geven. Kijkend naar de maan en het heelal of luisterend naar magistrale, imponerende muziek. Het gevoel kan ZOZY het beste omschrijven als een weerzinwekkende schoonheid en een beangstigende maar openbarende werkelijkheid. “Ik voel me dan extreem klein, als een minuscuul algje in een zee die oneindig ver reikt en geen bodem kent.” “Dat is in wezen natuurlijk ook het geval…”

In Tunnelvisie x Ultrazoom vertelt zangeres en songwriter ZOZY haar verhaal over het omgaan met ons bestaan, de oneindigheid van waar we ons in bevinden, de onontkoombare dood en het onophoudelijke leven.

 

Onderdeel van onze Festivalhartprogrammering

We hebben dit jaar een nieuw Festivalhart, en wel midden in het bruisend hart van cultureel Groningen; De Kunstwerf. De plek om te verzamelen voordat je naar een voorstelling gaat, te chillen, na te praten, De ARENA in te stappen. Overdag een plek voor ontmoeting, eten, en crew activiteiten en in de avond een plek voor artiesten die hun producties op dit nieuwe podium laten zien. 

Makers met gebruik van verschillende disciplines zoals spoken word artiesten, deejays, rappers en visual artists. Waar je als publiek niet hoeft te zitten maar de artiesten wel je aandacht willen. Voor deze programmering werken we samen met Noordstaat. Noordstaat is de plek in het Noorden waar upcoming en startende (hiphop)artiesten versnellen en groeien in hun talent. We zien en ontmoeten jullie hier graag, laat je verrassen!

Join the Jonge Harten family

Become a crew member at Jonge Harten

Stay with the trouble

JONGE HARTEN KIJKWIJZER

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

AFTER

DEEPENING

FIELD

FIELD is in het leven geroepen om de band met jong talent aan te scherpen en zowel de kunstenaars als het festival de kans te geven om op langere termijn mensen te ondersteunen en hun “dromen” tot ontplooiing te laten komen. We richten ons in het bijzonder tot studenten waarvan we (na gesprekken en voorstellingen) het gevoel hebben dat ze zich als maker verbinden met de wereld daarbuiten. Op een bewuste, kritische en eigenzinnige manier.

PREMIERE

STAGE

Een programmalijn waarin we makende jongeren op het podium zetten en waarin je zelf mee kunt doen aan toffe masterclasses. Wij zorgen ervoor dat je de hele dag lekker in de watten wordt gelegd en natuurlijk sluiten we de dag af met een vet feest.

TALK

Tijdens Jonge Harten hopen we dat veel verschillende mensen met elkaar praten, omdat wij denken dat praten helpt. Helpt om elkaar te begrijpen en om nieuwe inzichten over jezelf op te doen. We nodigen hier in onze TALKS op verschillende momenten en in verschillende vormen professionals, leerlingen, theatermakers, ervaringsdeskundigen en publiek voor uit.

WORKSHOP

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!