DE ARENA - CRINGE - Jonge Harten

DE ARENA – CRINGE

Zahra Lfil en Jonge Harten

Djoeke Graswinckel
 • Prijs

  € 5,- incl. een drankje

 • Duur

  90 minuten

 • Locatie

  Festivalhart (Bloemstraat 38)

 • Kijkwijzer i

  AFTER

Het festivalhart van Jonge Harten is de plek voor ontmoeting en gesprek.

Stap met ons in De ARENA om met elkaar hardop na te denken over vragen waar we in ons eentje niet uitkomen. Sommige dingen kun je alleen begrijpen als je ze doorvoelt en met elkaar deelt. Niet aan de zijlijn, maar in het hol van de leeuw. Precies daar is de ARENA voor, om erin te kunnen stappen en samen trouble aan te gaan.

Het format staat vast maar de inhoud is drie keer anders: Under pressure/ Cringe / Why should I care.

Kom meedoen! Voel wat er gebeurt als je een thema aangaat. De ARENA instappen is dapper, want zeker weten doen we niks, maar (onder)zoeken doen we allemaal. Met bloed, zweet en tranen, moed en humor gaan we theatraal de strijd aan, waarna we samen de overwinning vieren!

Theatermaker Zahra Lfil zal de ARENA leiden gecombineerd met theatrale optredens van makers en jongeren uit de programmering van Jonge Harten 2023.

Ook iets voor jou?

Blog / / door: Sebastiaan Rodenhuis & Jonge Harten

Theatermaker Zahra Lfil vertelt over DE ARENA

Met het thema Stay with the trouble gaat Jonge Harten dieper in op de problemen waar jongeren vandaag de dag mee te maken hebben. Zodat…

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble

JONGE HARTEN KIJKWIJZER

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

AFTER

DEEPENING

FIELD

FIELD is in het leven geroepen om de band met jong talent aan te scherpen en zowel de kunstenaars als het festival de kans te geven om op langere termijn mensen te ondersteunen en hun “dromen” tot ontplooiing te laten komen. We richten ons in het bijzonder tot studenten waarvan we (na gesprekken en voorstellingen) het gevoel hebben dat ze zich als maker verbinden met de wereld daarbuiten. Op een bewuste, kritische en eigenzinnige manier.

PREMIERE

STAGE

Een programmalijn waarin we makende jongeren op het podium zetten en waarin je zelf mee kunt doen aan toffe masterclasses. Wij zorgen ervoor dat je de hele dag lekker in de watten wordt gelegd en natuurlijk sluiten we de dag af met een vet feest.

TALK

Tijdens Jonge Harten hopen we dat veel verschillende mensen met elkaar praten, omdat wij denken dat praten helpt. Helpt om elkaar te begrijpen en om nieuwe inzichten over jezelf op te doen. We nodigen hier in onze TALKS op verschillende momenten en in verschillende vormen professionals, leerlingen, theatermakers, ervaringsdeskundigen en publiek voor uit.

WORKSHOP

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!