STRAFZAKEN - Jonge Harten

STRAFZAKEN

Jonge Harten | Club NEL | Alfa College

  • Prijs

    Gratis, maar reserveer even via het kopen van een € 0 kaartje.

  • Duur

    1 uur

  • Kijkwijzer i

    AFTER

Wat roept het woord straf bij je op?

Studenten van het Alfa college Kluiverboom onderzochten samen met het theater/audio collectief Club NEL het thema ‘Straf’. Wat roept dit woord bij je op? Als je daar iets over wil delen met een publiek, welke vorm kies je daar dan voor? En waarom? Vanuit deze vragen zijn de studenten op zoek gegaan naar hun eigen talent en verhaal. Alle input wordt gebundeld en zo ontstaat er een unieke vertelling met een verscheidenheid aan verhalen, vormen en ideeën. Bedacht, gecreëerd en uitgevoerd door de studenten zelf. Ieder vanuit een eigen talent, authentieke kracht en vormgegeven door een sterke samenwerking.

Join the Jonge Harten family

Become a crew member at Jonge Harten

Stay with the trouble

JONGE HARTEN KIJKWIJZER

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

AFTER

DEEPENING

FIELD

FIELD is in het leven geroepen om de band met jong talent aan te scherpen en zowel de kunstenaars als het festival de kans te geven om op langere termijn mensen te ondersteunen en hun “dromen” tot ontplooiing te laten komen. We richten ons in het bijzonder tot studenten waarvan we (na gesprekken en voorstellingen) het gevoel hebben dat ze zich als maker verbinden met de wereld daarbuiten. Op een bewuste, kritische en eigenzinnige manier.

PREMIERE

STAGE

Een programmalijn waarin we makende jongeren op het podium zetten en waarin je zelf mee kunt doen aan toffe masterclasses. Wij zorgen ervoor dat je de hele dag lekker in de watten wordt gelegd en natuurlijk sluiten we de dag af met een vet feest.

TALK

Tijdens Jonge Harten hopen we dat veel verschillende mensen met elkaar praten, omdat wij denken dat praten helpt. Helpt om elkaar te begrijpen en om nieuwe inzichten over jezelf op te doen. We nodigen hier in onze TALKS op verschillende momenten en in verschillende vormen professionals, leerlingen, theatermakers, ervaringsdeskundigen en publiek voor uit.

WORKSHOP

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!