Jonge Harten zoekt stagiair(e) productie! - Jonge Harten

Jonge Harten zoekt stagiair(e) productie!

Ben je geïnteresseerd in theater en onderwijs? En wil je meemaken hoe het is om een 9-daags festival te organiseren? Dan ben je bij ons aan het goede adres, want wij zijn namelijk op zoek naar een stagiair(e) productie!

Wie zijn wij ? 

Jonge Harten is een negendaags festival voor jongeren vol theater, performance, dans, workshops en meer in Groningen. Op Jonge Harten bepalen theatermakers de agenda. Niet politici, wetenschappers of multinationals, zoals dat op zoveel andere plekken gebeurt. Samen geven zij hun blik op de toekomst. Maar de toekomst vormgeven zonder jongeren kan niet, zij zijn tenslotte de toekomst. Daarom word je als jongere op Jonge Harten uitgenodigd om jezelf als maker van je eigen leven te zien en je stem te laten horen. Jonge Harten vindt dit jaar plaats van 15 t/m 23 november 2024. Voor ons festival zijn we op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en leergierige stagiair(e) productie.

Wat ga je doen?
Als productie-stagiair werk je in de spil van het festival en kom je in aanraking met alles wat er komt kijken bij de voorbereiding en uitvoering van het festival. Zo divers als het festival is, zo divers is ook je werk: Het ene moment heb je contact met een gezelschap uit België over hun wensen voor overnachting in Groningen, het andere moment schiet je de stad in, omdat een dansgezelschap de mandarijnen zijn vergeten mee te nemen die ze nodig hebben in hun show. Elke dag is weer anders.

Je wordt aangestuurd door onze productieleider, Rick, en ondersteunt hem bij alle productiewerkzaamheden in de periode voorafgaand aan en tijdens het festival, zoals:

  • contact hebben met de theatergezelschappen die we programmeren;
  • Overleg met de speellocaties, theaters, cateraars, leveranciers, locatiemanagers en meer;
  • Slaapplekken, eten & drinken en ontvangst van alle cast & crew uitzoeken en regelen;
  • en helpen in het regelen van vele andere productionele dingen.

Wat moet je kunnen?

  • je kan zelfstandig werken, denkt actief mee over productionele uitdagingen en kan ontvangen informatie gestructureerd verwerken;
  • je bent sociaal, durft iemand die je nog niet kent gewoon op te bellen en je raakt niet snel in de stress als het even tegen zit of er plotseling iets mis gaat;
  • je vindt het leuk om met podiumkunsten bezig te zijn;
  • je bent 2-3 dagen per week beschikbaar in de periode september t/m eind november en tijdens het festival (15 t/m 23 november) fulltime (soms van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat!)
  • Je hebt ervaring met het werken in Excel. En zo niet, dan sta je er voor open je tanden hier in te zetten.

Goed om te weten

Je stageplek is op ons kantoor aan de Bloemsingel 2-1 in Groningen. Het is mogelijk af en toe ook vanuit huis te werken, maar we zijn ook veel op kantoor aanwezig, zodat je gemakkelijk kan overleggen met elkaar en alle onderdelen van het festival goed mee krijgt.

Wat biedt Jonge Harten jou?
Je krijgt de mogelijkheid om het festival in al zijn veelzijdigheid mee te maken en te leren over alles wat bij de organisatie hiervan komt kijken. Je werkt met een jong en enthousiast team en kunt contacten en werkervaring opdoen in de theater- en festivalwereld. Er is een stagevergoeding beschikbaar afhankelijk van het aantal dagen per week dat er stage gelopen wordt.

Zie jij deze functie helemaal zitten en ben jij vanaf september 2024 beschikbaar? Stuur dan een motivatie (in wat voor vorm dan ook) en als je die hebt een CV voor 8 juli 2024 naar info@jongeharten.nl