FIELD L dinsdag - Jonge Harten

FIELD L dinsdag

Een talk + voorstellingen Cheyenne 'Toney' Herdigein- Dan maar alleen en Sunni Lamin Burrow - A fist of Tongues

 • Prijs

  € 25

 • Tickets kopen

  Je kunt je tickets via deze link kopen 

 • Aanvang onderdelen

  • 16.30 uur TALK
  • 19.00 Cheyenne ‘Toney’ Herdigein  – Dan maar alleen
  • 20.30 uur Sunni Lamin Barrow – A Fist of Tongues
 • Kijkwijzer i

  FIELD

FIELD L op dinsdag: Talk + voorstellingen Cheyenne ‘Toney’ Herdigein- Dan maar alleen en Sunni Lamin Burrow – A fist of Tongues 

Ben jij een jonge maker? Ben je bijna afgestudeerd of ben je net begonnen in het werkveld? Of ben je enorm geïnteresseerd in het makerschap? Kom dan naar de FIELDdagen van Jonge Harten. Deze FIELD dagen staan in het teken van: deelnemen, ontmoeten en kijken. 

DEELNEMEN – MASTERCLASS
Ook kun je je deelnemen aan masterclasses. Er zijn 5 verschillende masterclasses. De masterclass van De Dansers, een spoken word masterclass van Cissy Joan, een netwerk masterclass, een masterclass van BonteHond en een 2daagse masterclass van moOn ProductionsWil je meedoen aan een masterclass? De tickets voor deelname aan een masterclass zijn los te bestellen. 

ONTMOETEN – TALK
Op maandag en dinsdag kunnen jonge makers met elkaar en met experts en organisatoren uit de sector in gesprek over de status en werkwijze in het werkveld. Er is ruimte voor ontmoeting, nieuwsgierigheid en herkenning. We bieden een zo breed mogelijk scala aan experts aan. Van makers, regisseurs, schrijvers, (creatief) producenten, zakelijk leiders, curatoren en programmeurs. Op beide dagen zullen andere experts aanwezig zijn. 

KIJKEN – VOORSTELLINGEN
Het laatste doel van FIELD is gezamenlijk kijken naar theater en een nagesprek. We hebben verschillende voorstellingen geprogrammeerd die passen bij FIELD. 

PAKKETTEN
Om het kiezen makkelijker te maken hebben we binnen de FIELDdagen verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Dit FIELD L pakket op dinsdag bestaat uit een Talk en onderstaande voorstellingen. 

Cheyenne ‘Toney’ Herdigein – Dan maar alleen

Wanneer ben je echt alleen en ben je alleen als je muziek hebt om je gezelschap te houden?

Muziek is als een familielid voor Cheyenne. Het is haar spiegel en bron van inspiratie, troost en een manier om zich te uiten. Met muziek voelt ze zich nooit echt alleen. In haar voorstelling neemt Cheyenne ons mee in de relatie die ze heeft met muziek. Ze combineert akoestische klanken, zang, ritme, soundscape en spoken word om de diepte van haar band met muziek te verkennen. Ervaar van dichtbij hoe muziek haar weer kracht gaf en haar op eigen benen liet staan. Wordt onderdeel van haar reis tijdens Dan Maar Alleen.

Sunni Lamin Burrow – A fist of Tongues

Hoe beinvloedt je omgeving wie je mag zijn?

Sunni Lamin Barrow neemt je mee naar zijn jeugd en deelt de verhalen en gedichten die hij maakte over die tijd, beïnvloed door de angst voor straf en uitsluiting die op LGBTQ+-uitingen bestaan in zijn moederland.

A Fist of Tongues is een poëtische performance waarin Sunni de verschillende stadia van zijn leven onderzoekt sinds hij uit Gambia vluchtte. In deze performance, waarin storytelling samenvloeit met visuals, soundesign en dans, getuigt Sunni over hoe het is om te leven als Afrikaanse queer persoon, en over de beslissende invloed die ouders kunnen hebben op hoe je je ontwikkelt.

This skin limits me
The smiles on my face are wounds of things I cannot yet speak about
And I do not want to be remembered for my tears, the beauty of this poem
Is of the ugly I have lived, I am the origin of the others that came before me.” (A Fist of Tongues)

Join the Jonge Harten family

Become a crew member at Jonge Harten

Stay with the trouble

JONGE HARTEN KIJKWIJZER

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

AFTER

DEEPENING

FIELD

FIELD is in het leven geroepen om de band met jong talent aan te scherpen en zowel de kunstenaars als het festival de kans te geven om op langere termijn mensen te ondersteunen en hun “dromen” tot ontplooiing te laten komen. We richten ons in het bijzonder tot studenten waarvan we (na gesprekken en voorstellingen) het gevoel hebben dat ze zich als maker verbinden met de wereld daarbuiten. Op een bewuste, kritische en eigenzinnige manier.

PREMIERE

STAGE

Een programmalijn waarin we makende jongeren op het podium zetten en waarin je zelf mee kunt doen aan toffe masterclasses. Wij zorgen ervoor dat je de hele dag lekker in de watten wordt gelegd en natuurlijk sluiten we de dag af met een vet feest.

TALK

Tijdens Jonge Harten hopen we dat veel verschillende mensen met elkaar praten, omdat wij denken dat praten helpt. Helpt om elkaar te begrijpen en om nieuwe inzichten over jezelf op te doen. We nodigen hier in onze TALKS op verschillende momenten en in verschillende vormen professionals, leerlingen, theatermakers, ervaringsdeskundigen en publiek voor uit.

WORKSHOP

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!