FIELD XL maandag & dinsdag - Jonge Harten

FIELD XL maandag & dinsdag

2 TALKS en 4 voorstellingen verdeeld over 2 dagen

FIELD XL op maandag en dinsdag

Bij dit FIELD pakket ga je zowel maandag en dinsdag naar de TALK en ga je op maandag naar Drie bomen zijn ook een bos. van Nico Pul en Gaslight, Gatekeep, Girlboss van Raf Stekelenburg en Teuntje Post. Op dinsdag ga je naar de voorstellingen Dan maar alleen van Cheyenne ‘Toney’ Herdigein en A fist of Tongues van Sunni Lamin Burrow. 

FIELD XXL 

Ben jij een jonge maker? Ben je bijna afgestudeerd of ben je net begonnen in het werkveld? Of ben je enorm geïnteresseerd in het makerschap? Kom dan naar de FIELDdagen van Jonge Harten. Deze FIELD dagen staan in het teken van: deelnemen, ontmoeten en kijken. 

DEELNEMEN – MASTERCLASS
Ook kun je je deelnemen aan masterclasses. Er zijn 5 verschillende masterclasses. De masterclass van De Dansers, een spoken word masterclass van Cissy Joan, een netwerk masterclass, een masterclass van BonteHond en een 2daagse masterclass van moOn ProductionsWil je meedoen aan een masterclass? De tickets voor deelname aan een masterclass zijn los te bestellen. 

ONTMOETEN – TALK
Op maandag en dinsdag kunnen jonge makers met elkaar en met experts en organisatoren uit de sector in gesprek over de status en werkwijze in het werkveld. Er is ruimte voor ontmoeting, nieuwsgierigheid en herkenning. We bieden een zo breed mogelijk scala aan experts aan. Van makers, regisseurs, schrijvers, (creatief) producenten, zakelijk leiders, curatoren en programmeurs. Op beide dagen zullen andere experts aanwezig zijn. 

KIJKEN – VOORSTELLINGEN
Het laatste doel van FIELD is gezamenlijk kijken naar theater en een nagesprek. We hebben verschillende voorstellingen geprogrammeerd die passen bij FIELD. 

PAKKETTEN
Om het kiezen makkelijker te maken hebben we binnen de FIELDdagen verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Met het FIELD XL pakket ga je zowel maandag en dinsdag naar de TALK en ga je op maandag naar Drie bomen zijn ook een bos. van Nico Pul en Gaslight, Gatekeep, Girlboss van Raf Stekelenburg en Teuntje Post. Op dinsdag ga je naar de voorstellingen Dan maar alleen van Cheyenne ‘Toney’ Herdigein en A fist of Tongues van Sunni Lamin Burrow

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble

JONGE HARTEN KIJKWIJZER

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

AFTER

DEEPENING

FIELD

FIELD is in het leven geroepen om de band met jong talent aan te scherpen en zowel de kunstenaars als het festival de kans te geven om op langere termijn mensen te ondersteunen en hun “dromen” tot ontplooiing te laten komen. We richten ons in het bijzonder tot studenten waarvan we (na gesprekken en voorstellingen) het gevoel hebben dat ze zich als maker verbinden met de wereld daarbuiten. Op een bewuste, kritische en eigenzinnige manier.

PREMIERE

STAGE

Een programmalijn waarin we makende jongeren op het podium zetten en waarin je zelf mee kunt doen aan toffe masterclasses. Wij zorgen ervoor dat je de hele dag lekker in de watten wordt gelegd en natuurlijk sluiten we de dag af met een vet feest.

TALK

Tijdens Jonge Harten hopen we dat veel verschillende mensen met elkaar praten, omdat wij denken dat praten helpt. Helpt om elkaar te begrijpen en om nieuwe inzichten over jezelf op te doen. We nodigen hier in onze TALKS op verschillende momenten en in verschillende vormen professionals, leerlingen, theatermakers, ervaringsdeskundigen en publiek voor uit.

WORKSHOP

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!